Köpvillkor

Regler och villkor

Välkommen till din pålitliga online-marknaden. Observera att din användning av vår webbplats ("webbplatsen") bekräftar detta ovillkorliga samtycke till att följa och vara bunden av dessa Användarvillkor.
Översikt
Din användning av Webbplatsen efter en sådan förändring utgör din ovillkorliga samtycke till att följa och vara bunden av dessa användningsvillkor som ändrats. Därför uppmanar vi dig att se över dessa användningsvillkor när du använder Webbplatsen. Användning av den här webbplatsen du intygar att du är 18 år eller äldre Genom att acceptera dessa användarvillkor genom din användning av webbplatsen. Om du är under 18 år, men minst 13 års ålder kan du använda denna Webbplats endast under överinseende av en förälder eller vårdnadshavare som samtycker till att vara bunden av dessa användningsvillkor.

Stötande material
Observera att en del av innehållet eller en del material kan betraktas som oanständigt, kränkande eller stötande. När du använder denna typ av material eller tjänster på vår webbplats, du anses samtycka till att ansvara för din personliga användning. Och vi har inget ansvar gentemot dig för innehåll eller material som anses vara stötande.
Upphovsrätt och varumärken
Allt innehåll är copyright, varumärken, trade dress och / eller andra immateriella rättigheter som ägs, kontrolleras eller licensieras av oss och andra material som licensieras av tredje part till oss är också den intellektuella egendom av oss förutom den särskilda talande. De skyddas av internationella upphovsrättslagar. Sammanställningen (vilket innebär insamling, arrangemang, och montering) av alla Innehållet på denna webbplats är exklusiva egendom vår butik och är dessutom skyddad av internationella upphovsrättslagar.
Alla namn, logotyper av alla produkter och tjänstenamn, designmärken och slogans är registrerade varumärken eller servicemärken som vår webbplats. Inget varumärke eller servicemärke licens ges i samband med de uppgifter som finns på den här webbplatsen. Tillgång till denna webbplats kommer inte att ge någon rätt att använda några namn, logotyper eller symboler på något sätt.
För att ge tillräckligt med information för din bekvämlighet för att förstå innehållet på vår hemsida, kanske finns referera eller hyperlänkar från tredje parter i namn, logotyper, produkter eller tjänster. Men detta inte utgör något stöd, sponsring eller rekommendation av rådgivning, produkter eller tjänster från tredje part. Vi har inte heller garantera riktigheten i innehållet eller material på tredje parts webbplatser. Du skulle vara helt ansvarig för skanning eller med hjälp av information om tredje parts webbplatser.